Nyborg
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: mandag d. 16. juli 2018

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: mandag d. 16. juli 2018

DR1

00:30  

Murder City (3:10)
Murder City (3:10) To kvindeben og en underkrop bliver fundet på en losseplads. Liget bliver identificeret som sproglæreren Victoria Symmons, der var kendt for at leve et udsvævende liv med mange løse forhold. Men at det ikke er hele sandheden om Symmons står klart, da makkerparret Susan Alembic og Luke Stone finder en stor sum rede penge skjult i kvindens lejlighed. Er pengene nøglen til mordgådens løsning?

01:40  

Vikings III (3:5)
Vikings III (3:5) Ragnar og resten af følget rejser tilbage til Kattegat, men de bliver chokerede over det, der venter dem. Ragnar annoncerer sit næste store togt, men det er ikke alle, der er lige begejstrede for destinationen.

03:00  

Blindt spor II (4:6)
Blindt spor II (4:6) Catherine og hendes kolleger anholder en mistænkt i sagen om de brutale kvindemord. Samtidig afslører en fødselsdagsgave til Catherines barnebarn, at seksualforbryderen og morderen Tommy Lee Royce har lange fangarme.

03:50  

Strømerne fra Liverpool (3:12)
Strømerne fra Liverpool (3:12) En 10-årig dreng forsvinder. Mistanken falder på en pædofil mand. Kriminalbetjentene de Pauli og Callaghan henter ham ind til afhøring, men det er sin sag at få fornuftige svar ud af den mistænkte.

04:40  

Danmarks skønneste sommerhus - Sydsjælland
Danmarks skønneste sommerhus - Sydsjælland Jagten på Danmarks skønneske sommerhus foregår i dag på Sydsjælland. Ved Stillinge Strand skal de besøge et andelsejet primitivt non-energi hus. På Møn venter et selvbygget træhus i amerikansk byggestil. Og til sidst skal dommerne se et lille arkitektegnet sommerhus med meget højt til loftet.

05:10  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:15  

DR Friland: Drømmen om en ny start (1:4)
DR Friland: Drømmen om en ny start (1:4) De bygger huse af genbrugs- og naturmaterialer så billigt, at det gør kreditforeninger overflødige. Nu er første byggeår overstået i Friland. Vi har fulgt fire af familierne fra begyndelsen. Tilrettelæggelse: Günther Andersen og Berit Wheler Sendt første gang 08.01.03

05:45  

Når isbjørnen kommer i godt humør
Når isbjørnen kommer i godt humør Nogle gange kan det godt være lidt kedeligt at være isbjørn "Bag kulisserne i Zoo". Det synes Nanok, Nuka og Victoria også. De er 3 grønlandske isbjørne, som bor i Aalborg Zoo. Det gør Aalborg Zoo så noget ved. For 14 millioner kroner bygger de et nyt isbjørneanlæg, og dyrepasserne lærer at tale isbjørnesprog. Straks kommer "teddybamserne" i meget bedre humør, især når det hele suppleres med levende fisk i vandet og fedt på klipperne. Tilrettelæggelse: Hanne Ørnbjerg Sendt første gang 06.09.01

06:15  

Søren Ryge: Slangebøsser
Søren Ryge: Slangebøsser De er forbudt iflg. våbenloven, men Søren Ryge har fået dispensation til at lave et program om alle drenges legetøj til alle tider, slangebøssen. Og han har fundet en 80-årig mesterskytte, som medvirker.

06:45  

Kære nabo - gør bras til bolig - Fredericia
Kære nabo - gør bras til bolig - Fredericia I Vejlby ved Fredericia har rodet gennem flere år hobet sig op rundt omkring i Lars og Rikke Tang Nielsens hus. Men på grund af sygdom og deraf en stram økonomi kan parret ikke selv komme i bund med oprydningen og få indrettet sig, som de drømmer om. Derfor har de bedt designer, Natalia Sanchez, og skattejæger, Søren Falk, om hjælp til at komme videre. Opgaven er imidlertid temmelig omfattende, og derfor må Natalia og Søren have fat i alle de naboer, de kan komme i nærheden af, for at nå i mål. Og i mål kommer de - ikke bare med oprydning og overraskende designløsninger baseret på genbrug - men også men en fornyet gejst og lyst til at dyrke det gode naboskab.

07:30  

De unge fiskere (1)
De unge fiskere (1) Det gik ikke så godt i folkeskolen. 10. klasse var heller ikke lige ham, heller ikke produktionsskolen og smed var heller ikke lige det rigtige. 17-årige Teis er nu startet på fiskeriskolen i Thyborøn. I håbet om, at fiskeriet er der, hvor han finder sin plads. Hvor Teis kan få lov at finde sig selv og måske lidt ro. Men også det har sine udfordringer, når vejen i havet i første omgang går forbi skolebænken. Mohamad sejler fra Gilleleje, men bor i København, hvor vennerne ikke altid helt forstår, hvad det er, Mohamad ser i fiskeriet. Men på havet føler han sig fri, keder sig ikke, og så er det også en måde at undgå dårlige bekendtskaber på.

08:00  

Danmarks bedste bonderøv (5:8)
Danmarks bedste bonderøv (5:8) De vilde får Danmarks Bedste Bonderøv er rykket til Jylland. Det idylliske Gram Slot sætter rammen om konkurrencerne, og denne gang kommer landmændene for alvor på udebane. De to hold skal dyste i at drive får med hyrdehund, og det er der ikke nogen af bønderne, der har den store erfaring med. Trods flere times træning i hundekommandoer nærmer det sig kaos, når holdkampen afvikles. Der bliver dog fundet et vinderhold, og taberne må kæmpe mod hinanden fra hver deres traktor med frontlæsser. De skal nemlig dyste i "big-balle-tetris", hvor store halmballer skal flyttes hurtigt og præcist.

08:40  

Puk og Herman går i land - Sejerø (7:8)
Puk og Herman går i land - Sejerø (7:8) Kokken Thomas Herman og tv-værten Puk Elgård er på rundrejse til otte små øer omkring Danmark. Herman skal hvert sted skaffe lokale råvarer og tilberede en uforglemmelig sommermiddag - og Puk skal rundt på øen og invitere de gæster, der skal spise Hermans menu. Denne gang går turen til Sejerø ud for Odsherred i Nordvestsjælland. Herman smager den specielle egnsret "fuldskager" og bliver inspireret til en alternativ fortolkning af retten. Puk møder øens meget aktive foreningsfolk og får en tur i en offroader. Og sammen møder Puk og Herman nogle unge københavnere der eksperimenterer med kunst, musik og grøntsagsavl.

DR2

01:00  

El Salvadors retsmediciner
El Salvadors retsmediciner Israel Ticas er El Salvadors eneste retsmediciner. I et af verdens farligste lande er det hans job at finde de hundredvis af savnede personer, der er blevet myrdet og begravet af rivaliserende gadebander. Uden ham ville ingen ane omfanget af myrderierne. Banderne har godt nok erklæret våbenhvile i 2012, men nu stiger antallet af mord igen, og trods Israel Ticas heroiske arbejde, bliver mange af morderne aldrig stillet til regnskab for deres ugerninger.

01:55  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen Det handler om det gode, det onde - og det temmelig tarvelige i Tidsmaskinen denne gang. Vi besøger mennesker, som bruger en masse tid og energi på at hjælpe andre, både i sort-hvid og farve. Vi hører om hvad børn, unge og voksne har været bange for de sidste 50 år, og så fortæller Per Stig Møllers tidligere spindoktor, Niels Krause Kjær om benspænd og nederdrægtigheder i det konservative folkeparti i slutningen af 90´erne. Sendt første gang 02.12.07.

08:50  

Den sorte skole: Det Stockholmske blodbad
Den sorte skole: Det Stockholmske blodbad Den Sorte Skole tager danskerne tilbage på skolebænken og opfrisker de vigtigste begivenheder i Danmarkshistorien, fra Kristendommens indførelse til Genforeningen. I dagens lektion får vi forklaringen på, hvorfor svenskerne hader danskere den dag i dag. Sendt første gang 14.02.12

DR3

00:55  

Gift ved første blik USA III (9:15)
Gift ved første blik USA III (9:15) Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed? De tre sammensatte par er nu halvvejs gennem eksperimentet. Om bare tre uger skal de endeligt beslutte sig for, om de vil forblive gift. Psykologen Joseph Cilona besøger her parrene for hjælpe dem med at kommunikere konstruktivt med hinanden. Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik', hvor fire eksperter har sammensat tre perfekte matches ud fra grundige personlighedstests og dybdegående interviews.

01:35  

Dyrenes syv dødssynder (6:7)
Dyrenes syv dødssynder (6:7) Misundelse, vellyst, vrede, dovenskab, griskhed, hovmod og frådseri er i menneskeverdenen forbundet med syndig opførsel. Men i dyreriget er disse adfærdsformer slet og ret overlevelsesmekanismer. Skuespilleren Richard E. Grant kigger nærmere på dyrenes 'synder' og drager paralleller til menneskets DNA. Her er hovmod på agendaen.

02:20  

DR3 Siger Farvel - til næsehornet
DR3 Siger Farvel - til næsehornet DR3 har sendt journalist Esben Bjerre og model Emma Leth til Kenya for at sige farvel til den sidste mandlige nordlige hvide næsehorn i verden. Dyret lever beskyttet omgivet af bevæbnede vagter i en nationalpark, fordi krybskytter er ude efter dens værdifulde horn. Men giver det nogen mening at bruge masser af ressourcer på at holde det gamle næsehorn i live, når halvdelen af landets befolkning lever under fattigdomsgrænsen? Sammen med professor og eventyrer Rane Willerslev oplever de to unge, hvad kommende generationer aldrig kommer til at se - og på vegne af os alle - siger de ordentlig farvel til næsehornet.

02:50  

DR3 Siger Farvel - til den sidste ninja
DR3 Siger Farvel - til den sidste ninja Den sidste ninja kan høre en knappenål falde til jorden i rummet ved siden af, slå ihjel hurtigere end du kan nå at reagere og forsvinde i en røgsky, men han vil ikke oplære nye ninjaer, da han mener, at den moderne verden ikke længere har brug for ninjaens kundskaber. Sangerinde og X-factor-dommer Mette Lindberg samt rapper Emil Stabil tager til Japan, hvor de skal møde den sidste ninja, men lever han op til deres forestillinger om, hvad en ninja egentlig er? Sammen med professor og eventyrer Rane Willerslev oplever de to unge, hvad kommende generationer aldrig kommer til - og på vegne af os alle - siger de ordentlig farvel til ninjaen.

03:20  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:20  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:20  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Tonet krop, løbeteknik og fridans
Morgengymnastikken: Tonet krop, løbeteknik og fridans Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med at tone vores krop med Yvonne, og så skal vi lave løbetræning med Peter. Vi slutter af med 'fridans' med Barthelot, Louise, Selma og Sophus.

DR K

00:30  

Historisk god sex - Uden for ægteskabet (4:4)
Historisk god sex - Uden for ægteskabet (4:4) For 100 år siden var utroskab - eller hor - strafbart. I dag bliver der eksperimenteret på livet løs. SEX: Uden for ægteskabet er historien om, hvordan vores seksuelle drifter altid har udfordret ægteskabets patent på vores seksuelle udfoldelser. I dette program fortæller den nyligt afdøde forfatter, Maria Marcus og den tidligere landsholdshåndboldspiller Palle Nielsen om, hvordan de oplevede 60- og 70'ernes vilde eksperimenter på egen krop.

01:00  

Viva Maria!
Viva Maria! Omkring år 1900 optræder to piger, der begge hedder Maria, i et omrejsende varietéteater i Mellemamerika. Der sker noget, hvor de kommer frem. Ved en fejltagelse opfinder de to Mariaer stripteasen, til stor glæde for et medlevende publikum. De bliver også indblandet i en politisk opstand, og snart står de ligefrem i spidsen for en vaskeægte revolution, der også efterlader en hel del knuste hjerter i sit kølvand. Maria I: Jeanne Moreau. Maria II: Brigitte Bardot. Flores: George Hamilton. Instruktion: Louis Malle.

02:50  

Vintersøvn
Vintersøvn Den tidligere skuespiller Aydin bestyrer et lille hotel i det centrale Anatolien sammen med sin unge kone og sin nyskilte søster. Aydin har et stormfuldt forhold til dem begge, og da vintersneen begynder at falde, giver hotellet ly, men forvandles også til et fængsel. Det giver næring til trioens stridigheder. 'Vintersøvn' modtog Cannes-festivalens Guldpalme for bedste film. Aydin: Haluk Bilginer. Nihal: Melisa Sözen. Necla: Demet Akba¶. Instruktion: Nuri Bilge Ceylan.

05:55  

Dagens Sang: Sangen om sol og syrener
Dagens Sang: Sangen om sol og syrener Dagens Sang sunget af et af DR's kor. DR PigeKoret synger 'Sangen om sol og syrener '. Musik/tekst: Sebastian

06:00  

Solens mad
Solens mad Følg med på denne rejse til italienske middelhavsøer, hvor mad, vin og de klassiske traditioner er i højsædet. I dette tredje program går turen til den lille ø Ischia, hvor Riccardo DÁmbra og hans otte børn alle arbejder i Riccardos restaurant. Nordvision fra Sverige.

06:30  

Her er dit liv - Grethe Sønck
Her er dit liv - Grethe Sønck Gregers Dirckinck-Holmfeld kidnapper en spændende person og bringer ham - eller hende - til det direkte program i TV-Byen.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens Sang: Lyse nætter
Dagens Sang: Lyse nætter - sunget af et af DR's kor.

08:40  

Madsen & Co. (8:32)
Madsen & Co. (8:32) Dansk komedieserie fra 1997 8. eps: London tur retur. Susannes bank er truet af konkurrenten, og Susanne skal derfor interviewes til den lokale avis i et forsøg på at forbedre bankens image overfor de almindelige småkunder. Mens Susanne begynder at forestille sig sin karriere stige mod uanede højder, føler Mogens sig bare overset.. Men avisen fejlciterer Susanne - og pludselig ser virkeligheden ganske anderledes ud. Mogens: Peter Schrøder. Susanne: Birgitte Raaberg. Line: Maria Birkkjær. Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen. Endvidere: Ellen Hillingsø, Kristian Boland, Birgitte Simonsen og Claus Gerving. Manuskript: Michael Hjort, Johan Kindblom og Tomas Tivemark. Instruktion: Piv Bernth. Oversættelse: Tørk Haxthausen. Scenografi: Bettina Sneum. Musik: James Price.

DR Ultra

01:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:58  

Leon
Leon Hop ombord i jeepen, for nu skal vi på safari til den vilde savanne, hvor løven Leon spiller med musklerne. Men pas hellere på, for Leon er verdens mest uheldige løve. Så selvom han som dyrenes konge gang på gang prøver at brøle frygtindgydende, er han bare sød og blød.

06:00  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard

06:15  

Thunderbirds (11)
Thunderbirds (11) Hjælp fra oven

06:35  

Dybet (36)
Dybet (36)

06:55  

Junglebanden
Junglebanden

07:10  

Junglebanden
Junglebanden

07:20  

Wild Kratts (11)
Wild Kratts (11) Regnskovsgryde

07:40  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:55  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:05  

Svampebob Firkant VII (11)
Svampebob Firkant VII (11)

08:25  

The Next Step IV (36)
The Next Step IV (36) På grænsen til storhed

08:50  

Danmarks største youtuber - En hundelort i fjæset (1:12)
Danmarks største youtuber - En hundelort i fjæset (1:12) Dansk komedieserie med Mick Øgendahl Kasper bor alene med sin far Niels, der ligesom så mange andre fædre bare er vildt pinlig og ikke forstår sig på hverken Youtube eller de sociale medier. En dag filmer Kasper sin far der kommer galt afsted med en hundelort og en græsslåmaskine. Uden at fortælle det til sin far opretter han Youtube profilen "Bimsefar" og uploader klippet. Det kan der vel ikke ske noget ved... eller kan der? Instruktør: Jacob Riising

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den fortryllede karrusel (15)
Den fortryllede karrusel (15) Supersneglen og Vidunderbørn

05:10  

Søpapegøjernes ø II (32)
Søpapegøjernes ø II (32)

05:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Et band til far

05:25  

Rosa fra Rouladegade (3)
Rosa fra Rouladegade (3) Albert synes det er alt for sjældent, at hans morfar får en kage. Så Albert tager hjem til Rosa i Rouladegade for at bage en overraskelseskage. Men først må de finde ud af, hvordan kagen skal smage og se ud. Derfor sniger de sig ind på posthuset, hvor morfar arbejder, for at udspionere. Og så skal der bages!

05:55  

Chuggington (1)
Chuggington (1)

06:05  

Morten Skildpadde (6)
Morten Skildpadde (6) Morten og mysteriet om bær-bussemanden

06:35  

Motor Mille på maskintur (5)
Motor Mille på maskintur (5) Motor Mille elsker store maskiner, men hun har aldrig prøvet at køre en asfaltudlægger. Hun tager derfor ud for at møde Margit, der lægger asfalt med en stor maskine på larvefødder. Det skal vise sig ikke at være helt nemt at styre sådan en, så asfalten ligger jævnt på vejen. Så Motor Mille må øve sig.

06:50  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (24)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (24) Det hjemsøgte slot

07:05  

Junglebogen (37)
Junglebogen (37) Skovbranden.

07:15  

Heino fikser alt - Konsollen (11)
Heino fikser alt - Konsollen (11) Adam har ringet til Heino, fordi Adams spillekonsol er gået i stykker. Heino kommer til undsætning og ordner konsollen, men det går ikke helt efter planen, og så må Adam og Heino finde på noget andet sjovt at lave.

07:30  

F for får V (11)
F for får V (11)

07:35  

Gurli Gris VI (15)
Gurli Gris VI (15) Pedro kommer for sent

07:50  

Masha og Bjørnen (21)
Masha og Bjørnen (21) Sejrsskriget

07:55  

Masha og Bjørnen (22)
Masha og Bjørnen (22) Hulebjørnens lærling

08:05  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe Pippi til ridestævne

08:35  

Kasper og Sofie II (11)
Kasper og Sofie II (11) Lus hærger i børnehaven. Kasper får lus og lærer, hvordan man kommer af med dem. Derefter lærer Randi alle børnene, hvordan lus spreder sig, og hvordan de skal undgå udbrud i fremtiden.

08:45  

Pyjamasheltene (40)
Pyjamasheltene (40)

 
DR1

09:40  

Landsbyhospitalet (13)
Landsbyhospitalet (13) David Cheriton får nok at se til, da han påtager sig at arrangere hospitalets velgørenhedsbal sammen med Meryl og den ualmindeligt foretagsomme Ken. Samtidig forsøger dr. Weatherill at få en syfilisramt ung kvinde til at afsløre, hvem der har smittet hende, mens dr. Rose må fortælle en ældre mand, at han må forberede sig på snart at tage afsked med sin kone.

10:30  

Antikkrejlerne XIV (20)
Antikkrejlerne XIV (20) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XIV (1)
Antikkrejlerne XIV (1) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:00  

Smag på Antarktisk med Anthony Bourdain
Smag på Antarktisk med Anthony Bourdain Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

09:40  

Smag på Porto med Anthony Bourdain
Smag på Porto med Anthony Bourdain Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

10:20  

Boteti - floden der vendte tilbage
Boteti - floden der vendte tilbage Efter 20 års tørke flyder Boteti-floden i Botswana endelig igen til glæde for dyr og mennesker i området.

11:10  

Meningen med livet - og andre småting (1:28)
Meningen med livet - og andre småting (1:28) DR2s chef Michael Thouber indleder i dag en stafet, der vil undersøge og indkredse meningen med livet. Stafetten fortsætter hele sommeren. Michael Thouber har valgt at mødes med kunstneren Jørgen Leth, fordi Leth entydigt har valgt kunsten med alle de fravalg, det har medført. Et radikalt valg som småbørnsfaderen Thouber har svært ved at forstå.

11:40  

Meningen med livet - og andre småting (2:28)
Meningen med livet - og andre småting (2:28) Jørgen Leth har valgt at møde sin ven og forfatterkollega Dy Plambeck, når meningen med livet skal undersøges. De tager på Kanalrundfart i København, og ombord udveksles erfaringer om livet, døden og det at producere datid.

DR3

11:15  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

11:55  

DR3 Siger Farvel - til næsehornet
DR3 Siger Farvel - til næsehornet DR3 har sendt journalist Esben Bjerre og model Emma Leth til Kenya for at sige farvel til den sidste mandlige nordlige hvide næsehorn i verden. Dyret lever beskyttet omgivet af bevæbnede vagter i en nationalpark, fordi krybskytter er ude efter dens værdifulde horn. Men giver det nogen mening at bruge masser af ressourcer på at holde det gamle næsehorn i live, når halvdelen af landets befolkning lever under fattigdomsgrænsen? Sammen med professor og eventyrer Rane Willerslev oplever de to unge, hvad kommende generationer aldrig kommer til at se - og på vegne af os alle - siger de ordentlig farvel til næsehornet.

DR K

09:05  

Madsen & Co. (9:32)
Madsen & Co. (9:32) 9. eps: Vildmarken kalder. Familien Madsen skal til Sverige i weekenden. Men da børnene - til Mogens' store fortørnelse - har præsenteret hver sin kæreste, er det kun ham og Susanne, der skal af sted. Mens Mogens forbereder en rigtig vildmarkstur, får Kisser pålagt at holde øje med børnene. Men de og hun er dårligt begyndt at hygge sig, før de får uventet selskab. Mogens: Peter Schrøder Susanne: Birgitte Raaberg Line:Maria Birkkjær Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen Kisser: Susanne_Heinrich Markus: Robert Hansen Sofie: Sandie Bach Manuskript: Michael Hjort, Johan Kindblom og Tomas Tivemark Instruktion: Piv Bernth Oversættelse: Tørk Haxthausen Scenografi: Bettina Sneum Musik: James Price

09:30  

Kongehuset indefra (1:7)
Kongehuset indefra (1:7) DR har haft en særlig adgang til Kongehusets inderside i et år: Dronning Margrethe har et travlt forår med fødselsdag, statsministerskifte - og ankomsten af det femte barnebarn. Tilrettelæggelse: Anders Agger www.dr.dk/dokumentar Sendt første gang 04.03.10

10:00  

Kongehuset indefra (2:7)
Kongehuset indefra (2:7) DR har haft en særlig adgang til Kongehusets inderside i et år: Grækenland kommer på statsbesøg. Og Dronningen tager selv aktiv del i forberedelsen. Kronprinsparret er med for at lære - men kronprinsen har også tid til at hente sine to børn i børnehaven. Tilrettelæggelse: Anders Agger www.dr.dk/dokumentar

10:30  

Historien om Apollo 17 og de sidste mennesker på månen
Historien om Apollo 17 og de sidste mennesker på månen Den 25. maj 1961 annoncerede præsident Kennedy Projekt Apollo, hvis mål var at sende mennesker på månen inden for ti år. Det lykkedes som bekendt i 1969, da Neil Armstrong tog det første skridt på månen. Men allerede i 1971 var den folkelige og politiske interesse for rumflyvningerne til månen svindende. NASA var tvunget til at aflyse de sidste tre missioner. Apollo 17 med astronauterne Eugene Cernan, Harrison Schmitt og Ronald Evans blev den sidste mission. Her er historien om Apollo 17 og de foreløbigt sidste mennesker på månen.

11:25  

Monopolets Helte - Jørgen Clevin
Monopolets Helte - Jørgen Clevin Små piger og drenge er blevet bedsteforældre, mens en af monopolets helt store helte Jørgen Clevin har klippet, klistret, malet og banket. Historien om Jørgen Clevin er historien om en mand, der kunne noget helt særligt med sine hænder og talte direkte til og med flere generationer af børn, men også historien om en særlig form for børneformidling, der mødte kritik fra de ellers så frigjorte 68'ere. Tilrettelæggelse: Jakob Heick. Sendt første gang 22.03.09

DR Ultra

09:00  

Danmarks største youtuber - Bimsefar er alt for grineren (2:
Danmarks største youtuber - Bimsefar er alt for grineren (2: Dansk komedieserie med Mick Øgendahl Allerede dagen efter at Kasper har lagt en film med sin far på Youtube, er det begyndt at vælte ind med følgere til "Bimsefar". Også Kaspers venner, og ikke mindst Maja fra 7. Klasse, er helt vilde med den nye stjerne på nettet og vil bare se mere. Problemet er, at Kaspers far Niels intet ved om hans nye titel som en af landets mest populære Youtubere. Instruktør: Jacob Riising

09:10  

Sam & Cat II (11)
Sam & Cat II (11) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

09:35  

Klassen - Kys med bøjle (72)
Klassen - Kys med bøjle (72) Liam overbeviser Tilde om, at hun ikke kan kysse en anden der også har bøjle. Liam foreslår hun tester det med Alexander.

09:45  

Klassen - Stjerne på youtube (73)
Klassen - Stjerne på youtube (73) Bertram er træt af at ingen lægger mærke til ham, så nu vil han være youtubestjerne. Sami og Chili prøver at hjælpe, men det går ikke helt efter planen.

09:55  

Klassen - Upopulær (74)
Klassen - Upopulær (74) Den nye dreng Tobias starter på skolen og han er allerede blevet venner med Max. Men Max er ikke nær så populær som Tobias troede.

10:05  

Klassen - Signes dagbog (75)
Klassen - Signes dagbog (75) Signe har det svært i klassen og hendes bedste veninde Fie ved ikke, hvad hun skal gøre. Men så finder Fie Signes dagbog.

10:15  

Klassen - Sofias fødselsdag (76)
Klassen - Sofias fødselsdag (76) Det er Sofias fødselsdag og Emma og Sofia skal på café med veninderne. Men pigerne ender i en fremmed mands bil.

10:30  

Klassen - Pisse pinligt (77)
Klassen - Pisse pinligt (77) Klassen skal på lejrskole og Cornelius vil gerne sove alene. For det går ikke altid så godt, når han sover ude om natten.

10:40  

Klassen - Rødvin (78)
Klassen - Rødvin (78) Naja og Sara keder sig på lejrskolen og beslutter sig for at stjæle lærernes vin.

10:50  

Isas Stepz (29)
Isas Stepz (29) Ferien er slut og Lucas kommer snart hjem. Isa har passet danseskolen i lang tid, nu får hun endelig tid til at være sammen med Marco. Men Lucas sidder fast i Grækenland, og hvis Isa's far opdager det, risikerer de at danseskolen må lukke.

11:05  

Isas Stepz (30)
Isas Stepz (30) Pigelist Mens Lucas er væk, må Isa undervise alle holdene på danseskolen, selvom hun er ved at falde om af træthed. Men Isa's far må absolut ikke vide at hun kører skolen alene. Derfor beslutter hun, Marco og Zac, at få Isa's far til at tro at Lucas er kommet hjem.

11:20  

Backstage II (11)
Backstage II (11) Maximalt morsomt: Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian. I elvte afsnit beslutter Max sig for at være stand-up komiker og tager imod Claydermanns råd om at lave grove jokes om de andre. Det er sjovt lige indtil det går udover Claydermann selv.

11:35  

KreaKampen - Minecraft Special - Rummet
KreaKampen - Minecraft Special - Rummet Sofie har rykket Minecraft studiet ud i det ydre rum, så fire dygtige Minecraft-byggere kan bygge de vildeste rum-mesterværker. Vercinger har også taget turen ud i rummet for at være dommer i denne episode

11:55  

KreaKampen - Minecraft Special - Redstone
KreaKampen - Minecraft Special - Redstone I denne episode skal fire dygtige børn bruge deres evner med Redstone i Sofies Minecraft studie. De skal bygge maskiner, og til at bedømme deres mesterværker er den Mandige Elg kommet på besøg.

DR Ramasjang

09:00  

Sommer i Ramasjang (11)
Sommer i Ramasjang (11)

10:00  

Junglebogen (1)
Junglebogen (1) Fælden.

10:10  

Sofus II (3)
Sofus II (3) Sofus lander hos Thit, der skal starte i børnehaveklasse. Thit håber meget, at hun skal sidde ved siden af sin bedsteveninde Signe, men det er ikke alt, som man selv må bestemme i skolen. Heldigvis kan de alle tre lege efter skole, og Thit giver Sofus en farvelgave inden de skal sove.

10:30  

Sovedyr på eventyr II (1) - Allan og Piratprinsessen
Sovedyr på eventyr II (1) - Allan og Piratprinsessen Rosa besøger Vigga, som har en sovedyrshest, der hedder Allan og er meget kilden. På Viggas værelse finder de et billede af Vigga, da hun var klædt ud som en sej piratprinsesse til fastelavn. Så i eventyret bliver Allan til en pirat, der går i land på en sej piratprinsesses ø, for at røve skatte sammen med sin far. Problemet er bare, at det kan være meget svært at røve, fægte og slås som en ægte pirat, når man er så kilden som Allan.

10:45  

Kaj og Andrea og "Snehvide"
Kaj og Andrea og "Snehvide" Der er superslik i reolen i dag: solsikkefrø til Andrea og en stor skål popkorn til Kaj. Kaj er så grådig, at han får popkorn i den gale hals! De leger Snehvide: Karla er den onde dronning, Andrea er den yndige Snehvide og Kaj den flotte prins. Medvirkende: Kjeld Nørgaard, Hanne Willumsen og Christine Skou. Manuskript og tilrettelæggelse: Kjeld Nørgaard og Katrine Hauch-Fausbøll. Producer: Birgit Jensen.

11:20  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (10)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (10) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Magiske Mogens kommer ved et uheld til at trylle et par beskidte underbukser ud af ærmet. Onkel Reje har besluttet sig for at lave verdens længste hop på rulleskøjter i Arizonas ørken, hvor han skal hoppe over 20 lastbiler med flødeboller. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

11:35  

Ramasjang Mysteriet (7)
Ramasjang Mysteriet (7) Hvor er Georgs badekar? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium. www.dr.dk/ramasjang

DR1

12:00  

Bonderøven 2013 (12)
Bonderøven 2013 (12) Med venners hjælp går det store træarbejde på stuehuset i gang. To nye landgrise indtager græsplænen, og på byggepladsen og omkring spisebordet tales der norsk, svensk og dansk. Ind imellem er der også tid til at smage på Franks nybryggede øl. Tilrettelæggelse: Peter Wath og Mogens Elbæk Sendt første gang 29.08.13

12:30  

Kender Du Typen? 2015 (6)
Kender Du Typen? 2015 (6) Kender Du Typen? besøger i dag en person, der har helt usædvanligt styr på detaljerne i sit hjem. Det hele er holdt i hvide, sorte, brune og grå nuancer, og alle møbler og dekorationer er nøje udvalgt og sirligt placeret, så de fleste boligmagasiner ikke ville kunne gøre det mere stiligt. Kan livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne sig frem til, om det er orkideer eller kaktus, der passer ind i sådan et hjem? Vært: Mads Steffensen

13:15  

Danmarks skønneste sommerhus - NordJylland
Danmarks skønneste sommerhus - NordJylland Nordjylland får i dag besøg af dommertrioen. Midt på en mark i Lemvig venter dem en gigantisk bjælkehytte på 550 m2, som er bygget uden et eneste søm. I Lønstrup skal de se et arkitekttegnet sommerhus med fri udsigt til hav og grøn natur. I det vilde klitlandskab i Tornby venter der dem et lille charmerende træsommerhus.

13:45  

Hun så et mord (250)
Hun så et mord (250) Til Jessicas overraskelse byder hendes detektivkollega Charlie Garrett en formue for et middelmådigt maleri på en auktion. Samme aften bliver kunstneren stukket ihjel i sit studio. Og snart er Jessica hvirvlet ind i en verden, hvor ingen kan stole på hinanden, og hvor malerier er mere værd end menneskeliv.

14:30  

Hun så et mord (251)
Hun så et mord (251) Garys og Larrys isfirma er en tordnende succes, og makkerparret beslutter sig for at donere 750.000 dollars til en velgørenhedsorganisation efter Jessicas valg. Men da Jessica dukker op for at hente pengene, er de forsvundet, mens firmaets revisor har begået selvmord. Og snart må Jessica også opklare et mord.

DR2

12:10  

Kinas kur mod homoseksualitet
Kinas kur mod homoseksualitet Homoseksualitet ophørte med at være ulovligt i Kina i 1997, det betyder dog ikke, at det er alment accepteret. Her dokumenterer en reporter og en gruppe aktivister, hvordan kinesiske hospitaler og klinikker anbefaler elektrochok, medicin, kolde brusebade og jogging som kur mod homoseksualitet.

12:30  

Når livet vender (3:8) - Hitlers gudbarn
Når livet vender (3:8) - Hitlers gudbarn Niklas Frank er Adolf Hitlers gudbarn og hans far, Hans Frank, blev kaldt 'Slagteren fra Polen'. Niklas var bare 8 år, da han ankom til cellen i Nürnberg for at tage afsked med sin far, ganske få timer inden dennes dødsdom skulle eksekveres. Hans søskende lærte aldrig at håndtere den tunge arv, det er at bære et navn, der associeres med nazismens grusomme massemord, men Niklas Frank har på trods af farens horrible gerninger under krigen formået at skabe et liv, der trods alt er værd at leve. Nordvision fra Sverige.

13:00  

Dage i haven (2:8)
Dage i haven (2:8) Foråret er her, og det er nu både blomster og grøntsager skal sås direkte i haven. Der tages også fat på at sætte udendørskøkkenet i stand, og her bliver dagens opgave at lave mad af hvidløg og figner! I denne sæson får Pernilla Månsson Colt hjælp af gartneren John Taylor og af kokken Tareq Taylor, og alle er klar til at strø om sig med rigtig gode råd. Nordvision fra Sverige.

13:25  

Dage i haven (3:8)
Dage i haven (3:8) Pernilla Månsson Colt og gartneren John Taylor viser hvordan man bedst får en enkel og naturlig have. Her planter de en hæk som ikke bare er smuk, men også god for miljøet. Kokken Tareq, der brændende ønsker sig en urtehave og her får lidt hjælp af John, skal i dag lave mad af rabarber! Både Pernilla, John og Tareq er som altid klar til at strø om sig med tips og gode råd. Nordvision fra Sverige.

13:55  

Midt i naturen (4:9)
Midt i naturen (4:9) En jaguar smyger sig langs strandkanten, og en ozelot klatrer rundt i et træ. Joakim Odelberg rejser til Pantanal i Brasilien, et magisk sted, som optræder på Unescos verdensarvsliste. Han får også nærkontakt med både kaimaner og verdens største gnaver, kapivaren. Höga-kysten i Sverige er også med på verdensarvslisten. Linda Olofsson klatrer op på Skuleberget og ser tydelige spor efter indlandsisen. Hun begiver sig også ud for at finde provinsen Ångermanlands såkaldte landsskabsdyr, bæveren.

14:55  

Tidsmaskinen om Folkekirken
Tidsmaskinen om Folkekirken Tidsmaskinen tager i kirke og ser hvordan folkekirken kæmper for at forny sig - så de tomme sæder kan fyldes op. I dag arrangeres rock-, freestyle- og stressgudstjenester for at lokke befolkningen i kirke.

DR3

12:25  

DR3 Siger Farvel - til den sidste ninja
DR3 Siger Farvel - til den sidste ninja Den sidste ninja kan høre en knappenål falde til jorden i rummet ved siden af, slå ihjel hurtigere end du kan nå at reagere og forsvinde i en røgsky, men han vil ikke oplære nye ninjaer, da han mener, at den moderne verden ikke længere har brug for ninjaens kundskaber. Sangerinde og X-factor-dommer Mette Lindberg samt rapper Emil Stabil tager til Japan, hvor de skal møde den sidste ninja, men lever han op til deres forestillinger om, hvad en ninja egentlig er? Sammen med professor og eventyrer Rane Willerslev oplever de to unge, hvad kommende generationer aldrig kommer til - og på vegne af os alle - siger de ordentlig farvel til ninjaen.

12:55  

Når kemien passer (3:6) - Vil du have mig?
Når kemien passer (3:6) - Vil du have mig? Norsk videnskabsserie fra 2017 (Når kjemien stemmer) Er du træt af at være alene, men vælger som Jenny tit den forkerte kæreste, kan videnskaben måske hjælpe dig på vej. Jenny skal blandt syv mænd teste, om det kan lade sig gøre at lugte, smage, se og høre sig frem til kærligheden - hvis du tør stole på dine instinkter. Din næste kæreste kan blive perfekt, i hvert fald biologisk set. Nu skal Jenny bruge et målebånd, for skønhed og fysik kan beregnes, når mændene byder sig til. Hvem tiltrækkes hun af?

13:35  

At dykke med krokodiller
At dykke med krokodiller Det lyder skrækindjagende, men krokodilleeksperten, Brad Bestelink, har et dybfølt ønske om at dykke sammen med disse frygtindgydende rovdyr. Og uden bur eller anden form for beskyttelse lykkes det ham at få helt enestående optagelser af krokodillernes liv under vand.

14:25  

Den russiske ambassadør (1:10)
Den russiske ambassadør (1:10) Den norske statsminister har besluttet at stoppe al olie- og gasproduktion. Det får voldsomme følger. Efter store omvæltninger i Mellemøsten befinder Europa sig på randen af en energikrise. De europæiske ledere er stærkt bekymrede, og på EU's opfordring besætter Rusland Norge for at tage kontrol over landets olieproduktion.

DR K

12:15  

Monopolets Helte - Otto Leisner
Monopolets Helte - Otto Leisner Otto Leisner var tv-monopolets ukronede underholdningskonge, kendt for Fup og Fakta, Den Gyldne Pil og Hopla. Hos ham fik seerne et sorgløst frikvarter fra den alvorlige virkelighed. Men lige så meget seerne elskede ham, lige så meget var Leisner foragtet af tidens anmeldere og intellektuelle smagsdommere. Tilrettelæggelse: Cathrine La Cour. Sendt første gang 29.03.09

13:05  

Danske Mad Men: Fede tider i reklamebranchen
Danske Mad Men: Fede tider i reklamebranchen Peter Wibroe, den største kreatør i reklamebranchen fortæller om succeserne, der tæller "Hvad er det der gør livet lidt grønnere" og den gode gamle Julebrygfilm - men også om dengang den vilde livsstil, var ved at koste ham helbredet. Sendt første gang 02.12.11

13:35  

Danske Mad Men: Fede tider i reklamebranchen
Danske Mad Men: Fede tider i reklamebranchen Der er i 100.000-vis af danskere, der sidder i deres hessian-beklædte stuer og ser gratis fjernsyn i 70´erne. De betaler ingen licens. Steen Bjørvig er en af reklamebranchens unge løver - han kan både drikke øl, ryge tobak og holde sig vågen til den lyse morgen - og så tør han være brutal i sine kampagner. Ham hyrer Danmarks Radio - og med breve til alle de danskere der ikke er tilmeldt licenskontoret - og licens-reklamespots så skræmmende at de holder børn vågne om natten, får han omkring 150.000 sortseere til at melde sig. Sendt første gang 11.11.11

14:05  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og deltagere helt uden for den sædvanlige rækkefølge. De skal gætte om en usædvanlig regering, der må melde pas, om en dansk trafik-revolution, om et julebudskab fra Christiansborg om lavere skatter, og om hvornår det nu var, det var, en kendt tv-speaker sang duet. Sendt første gang 1999

14:35  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Dennegang får Bille August guldpalmer, Margot Lander danser af, Plovmanden forsvinder, Ove Sprogøe giver befolkningen en balle, og Jeltsin danser russerdans. Redaktion: Marianne Kemp og Henrik Iversen. Producer: Mette Lage.

DR Ultra

12:10  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:20  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:35  

Braceface (21)
Braceface (21) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

12:55  

Braceface (22)
Braceface (22) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

13:15  

Freaktown (21)
Freaktown (21) Babysitter-Ben

13:30  

Freaktown (22)
Freaktown (22) Bræk-burritos

13:40  

Hollywoods vildeste dyr I (1)
Hollywoods vildeste dyr I (1) En Farlig Tiger Joakim Ingversen er taget til Hollywood for at møde dyretræneren Dea og hjælpe med at træne de vildeste dyr til de store Hollywood-film. I dag skal de hjælpe Randy med at træne den farlige tiger Eden til en ny film som den skal være med i. Til sidst får Joakim en chance for at få sit helt eget Hollywood-gennembrud, når det endelig bliver hans tur til at lave sin egen film med den farlige tiger.

14:00  

Min bror kolonikongen (6:10)
Min bror kolonikongen (6:10) Fanny har fundet ud af, at Sonja har løjet om sin bror, men det lykkes Sonja at finde en måde at redde løgnen om Harry. Sonja viser Fanny et billede af "Hemmelige Harry", men hvad med den rigtige Harry, da familien skal spise middag sammen?

14:30  

Zorro (17)
Zorro (17) Tørke

14:50  

Thunderbirds II (14)
Thunderbirds II (14) Hyperfart

DR Ramasjang

12:05  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Fjernsyn for dig Borte tit tit. Bamse har inviteret Kylling til nydning med saftevand og boller, men så kommer Ælling. Nu synes Bamse, at det hele er ødelagt. Bamse: Henrik Lykkegaard. Kylling: Brian Patterson. Ælling: Gitte Melgaard. Manuskript: Julie Lund Stephensen og Katrine Hauch-Fausbøll. Instruktion og tilrettelæggelse: Katrine Hauch-Fausbøll.

12:25  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! De glade drenge fra Team Hippie giver Bonderøvene kamp til stregen i den første semifinale. Det kommer til at gå vildt for sig, når de to hold skal køre om kap på Striben, undgå at glide når Specialbanen byder på et underlag af spejlblankt is, og gi' den max gas på Ramasjang Ringen. Dagens vindere får den første plads i finalen i årets Ramasjang Rally.

12:55  

Rosa fra Rouladegade III (5)
Rosa fra Rouladegade III (5) Rosa har fundet sine spion-walkie-talkier frem og er ved at reparere dem, da Karla på 6 år kommer på besøg. Og de walkie-talkier bliver et vigtigt spionhjælpemiddel, da Rosa og Karla sammen skal udspionere Karlas morfar. Karlas morfar er supersej og har bade en medalje fra dronningen og en kæmpestor, flot togbane. Og Karla er slet ikke i tvivl om, hvordan kagen skal se ud.

13:25  

Ramajetterne II (4)
Ramajetterne II (4) Hemmelig spion. Der er kaos i Ramasjang Lufthavn. Kan det mon være den nye dygtige medarbejder, som Kristian har ansat, der i virkeligheden er skyld i alle problemerne?

13:45  

Ring til Ramasjang
Ring til Ramasjang Møffe ringer fordi han bliver holdt udenfor af de andre bamser. Stritte ringer også til Ramasjang, for hendes hår klør så mærkeligt - hvad kan det mon skyldes?

13:55  

Sikker & Søn II (2)
Sikker & Søn II (2) Sikker & Søn holder øje med bilerne, inden de går over vejen. Søn bruger Fars gamle boomerang til at lege trafik. Far lærer, hvor vigtigt det er at stoppe ved kantstenen og se og lytte efter biler, inden man går over vejen.

14:05  

Motor Mille og Børnebanden (9)
Motor Mille og Børnebanden (9) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes musikinstrumenter for at få ro, og han hakker dem i stykker med en flismaskine. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få musikinstrumenterne tilbage.

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Dansk tegnefilm. Nogle gange kender vi slet ikke historien om alle de små ting, vi har rundt om os. Den gamle Flaskehals har f.eks. oplevet alverdens ting, da den en gang var en smuk champagneflaske.

14:55  

Chuggington (1)
Chuggington (1)

DR1

15:15  

Inspector Morse: Ragnarok
Inspector Morse: Ragnarok En journalist findes død med et skudhul i panden. Efterforskningen fører Morse til byens universitet, hvor der snart sker endnu et drabsforsøg. Under en højtidelig procession lyder der et skud, og operadivaen Gwladys Probert styrter til jorden - hårdt såret. Morse og Lewis er øjenvidner, men snigskytten slipper væk. Er der en forbindelse mellem de to skudepisoder? Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Lord Hinksey: John Gielgud. Manuskript: Julian Mitchell efter Colin Dexters romaner. Instruktion: Herbert Wise.

17:00  

Landsbyhospitalet (14)
Landsbyhospitalet (14) En ung sygeplejerskestuderende ankommer til det lille hospital The Royal i 60'ernes Nordengland - og hun gør øjeblikkeligt indtryk på især det mandlige personale. Dr. Weatherill må fortælle et ungt par, at deres nyfødte barn har Downs syndrom. Mens portørduoen Ken og Alun forsøger at hjælpe en bondefamilie med at løse deres problemer, og receptionisten Lizzie går på en lidt for heftig slankekur.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:10  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen En gang frygtede vi, at Big Brother ville stikke næsen i alting, når datamaterne overtog samfundsstyringen. I dag er vi midt i en datamatisk tidsalder, og næsten alt vi foretager os kan tjekkes og printes ud på lister. Er det farligt eller bare effektivt? Tidsmaskinen ser på registersamfundet dengang og nu. Andet stop på tidsrejsen er Nevadaørkenen, hvor en gruppe unge danskere i 1987 satte fokus på de amerikanske atomprøvesprængninger under overskriften "Next stop Nevada". Med på rejsen var den dengang 16-årige Gry, som her ser tilbage på oplevelsen og fællesskabet. Fællesskab er der også i religiøse sekter, og dem var vi bange for i 1980'erne, hvor Moon-bevægelsen og Scientology løb med avisernes overskrifter. Sendt første gang 30.09.07

16:00  

Colorado-floden: En tørst efter mere
Colorado-floden: En tørst efter mere CNN-journalisten Bill Weir og filmskaberen Philip Bloom fortæller historier om ekstraordinære mennesker, steder, kulturer og skabninger. Turen er nået til den godt 2,3 kilometer lange flod i det vestlige USA, Colorado-floden. Store dele af floden ligger i nedbørsfattige egne, hvorfor den fungerer som en vigtig forsyningskilde i form af kunstvanding og drikkevand. Men hvor længe bliver den ved med at eksisterere i en tid, hvor populationen er stigende?

16:40  

Cuba: Den forbudte ø
Cuba: Den forbudte ø CNN-journalisten Bill Weir og filmskaberen Philip Bloom fortæller historier om ekstraordinære mennesker, steder, kulturer og skabninger. Turen er nået til Cuba, hvor indbyggerne er ved at forberede sig på en kæmpe turist-invasion.

17:20  

Smag på Lagos med Anthony Bourdain
Smag på Lagos med Anthony Bourdain Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

DR3

15:10  

Den russiske ambassadør (2:10)
Den russiske ambassadør (2:10) Norge har stoppet al olie- og gasproduktion. Det har fået drastiske følger. Europa er ramt af energikrise, og på EU's opfordring har Rusland besat Norge for at få kontrol over landets olieproduktion. Den norske statsminister forsikrer, at der kun er tale om et energipolitisk samarbejde, ikke en besættelse. Men ikke alle tror på den forklaring, og snart udsættes den russiske ambassadør for et attentatforsøg.

15:55  

Gør ikke dette hjemme (3:6)
Gør ikke dette hjemme (3:6) Det er spektakulære eksperimenter, seriens to værter, Marte Hedenstad og Torfinn Borkhus, skal i gang med, og det kommer ikke til at gå stille af. De afprøver her, om det er nødvendigt, at en bils fire hjul er ens, og hvor mange måger der skal til for at bilens lak bliver ødelagt. Der kommer en hjælper for at reparere skaderne, men hvordan går det? Marte og Torfinn tester det hele og ødelægger en del, for så slipper du for det! Lad det være sagt med det samme: Denne serie er fyldt med alt det, man aldrig, aldrig skal gøre derhjemme! Nordvision fra Norge.

16:25  

Geparden - fartens pris
Geparden - fartens pris Geparden er et højt specialiseret dyr. Den udmærker sig ved en eneste ting, nemlig ved at kunne løbe et byttedyr op hurtigere end noget andet pattedyr på jorden. Men denne specialisering har en pris. Vi følger en gepardhun med tre unger at forsørge. Vi oplever gepardens raffinerede måde at jage på, men også svaghederne og artens manglende robusthed i forhold til andre af savannens rovdyr.

17:15  

Dyrenes syv dødssynder (6:7)
Dyrenes syv dødssynder (6:7) Misundelse, vellyst, vrede, dovenskab, griskhed, hovmod og frådseri er i menneskeverdenen forbundet med syndig opførsel. Men i dyreriget er disse adfærdsformer slet og ret overlevelsesmekanismer. Skuespilleren Richard E. Grant kigger nærmere på dyrenes 'synder' og drager paralleller til menneskets DNA. Her er hovmod på agendaen.

DR K

15:05  

Danske drømme (6:10)
Danske drømme (6:10) Det går ufatteligt godt, men ikke så længe. Forbrugsboblen brister, da danskerne får en kartoffelkur og yuppierne må parkere Mercedes'en. Så er det jo godt, at Danmark kan spille fodbold. Tilrettelæggelse: Leif Davidsen. Sendt første gang 1998

16:05  

Danske drømme (7:10)
Danske drømme (7:10) Et par forunderlige år for danskerne. Danmark vinder to Oscars i træk i Hollywood og ser åndeløst til, da Berlin-muren fredeligt falder og forandrer det europæiske landskab. Dermed slutter Folketingets pinagtige fodnotepolitik, der længe har plaget den borgerlige regering. Tilrettelæggelse: Leif Davidsen. Sendt første gang 1999

17:05  

Kongehuset (4:10)
Kongehuset (4:10) - Med salonvogn til Belgien - Adjudanterne er sammen med hofdamerne de ansatte i Kongehuset, som er tættest på regentparret ­ også når dronningen og prins Henrik tager den nye salonvogn i brug for at køre til Belgien på officielt statsbesøg. Til den danske returmiddag i Bruxelles skal adjudant Per Jensen læse alle gæsternes navne og titler op for dronningen, og det volder kvaler, da præsentationen skal foregå på fransk. Sendt første gang 22.10.02

17:35  

Kongehuset (5:10)
Kongehuset (5:10) - Fest og forår - Dronningen er til regentjubilæum i England, hvor alle Europas kongefamilier er mødt frem for at fejre Dronning Elisabeth II. Chauffør Flemming Buhl - manden der underviste prinserne i at køre bil - forbereder sig til ambassadørmodtagelse. Og i Frederikshavn påmønstrer en ny besætning kongeskibet Dannebrog, og kokken Jesper Winther er noget overrasket over kabyssens sørgelige forfatning inden årets første togt. Sendt første gang 29.10.02

DR Ultra

15:15  

Dybet (15)
Dybet (15)

15:35  

Junglebanden
Junglebanden

15:45  

Junglebanden
Junglebanden

15:55  

Wild Kratts (6)
Wild Kratts (6) Over hals og hoved

16:20  

Grizzy og lemmingerne (63)
Grizzy og lemmingerne (63)

16:25  

Grizzy og lemmingerne (64)
Grizzy og lemmingerne (64)

16:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:55  

Svampebob Firkant VIII (21)
Svampebob Firkant VIII (21)

17:20  

Vi' bare bjørne (26)
Vi' bare bjørne (26)

17:30  

Brohave og Harding på tur - Sure tæer i ostepops (9)
Brohave og Harding på tur - Sure tæer i ostepops (9) Stemningen mellem de to værter Rasmus Brohave og Casper Harding er stadigvæk noget trykket. Casper beslutter sig derfor, at vise Joakim og Ultra, at han sagtens kan lave programmet alene. Han sætter derfor Rasmus ud af spillet midt under en optagelse til et LAN party i Ølstykke....

17:40  

Designtalenterne - Outfit of the Day III - Benjamin Lasnier
Designtalenterne - Outfit of the Day III - Benjamin Lasnier Nana, Emma og Kaya er de tre nye designtalenter, der bliver udfordret af dommerne Nico og Andres på kreativitet og stil. Og de kommer straks i ilden, da de får til opgave at lave det bedste outfit til sangeren Benjamin Lasnier, som skal have noget lækkert tøj med til Los Angeles.

DR Ramasjang

15:05  

Chuggington (2)
Chuggington (2)

15:20  

Masha og Bjørnen (21)
Masha og Bjørnen (21) Sejrsskriget

15:25  

Gurli Gris II (13)
Gurli Gris II (13) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

15:35  

Morten Skildpadde (11)
Morten Skildpadde (11) Morten finder en skat

16:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (25)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (25) Brevduepost

16:15  

Junglebogen (3)
Junglebogen (3) Mowglis spørgsmål.

16:25  

Pyjamasheltene (41)
Pyjamasheltene (41)

16:35  

Paw Patrol III (17)
Paw Patrol III (17)

17:00  

Onkel Rejes sørøvershow II (11)
Onkel Rejes sørøvershow II (11) Dr. John har kidnappet Sigurds ven Theordor for at koge ham om til et skønhedsprodukt. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer et stinkdyrs stinkkirtel, General Igor Stravandski og ægte zombier i spøgelsestoget i det nedlagte tivoli på Erik Påskeøen. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

17:15  

Sprinter Galore II (1)
Sprinter Galore II (1) Magnus skal med sin mor og far ud og købe ind til sin fødselsdag, og Sprinter sniger sig hemmeligt med. Men hvordan undgår han, at nogen opdager ham i butikken, og hvad sker der, da Heino og Viola også pludselig dukker op?

17:30  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Emil og hans søde lille gris får smag for gærede kirsebær, men den slags bliver man fuld af.

DR1

18:00  

Under Hammeren
Under Hammeren I aften i Under Hammeren svinger Klaus Pedersen fra Aars Landboauktion hammeren for allersidste gang. Hos Finn Campen fra Campen auktioner tager en jagt på veteranbiler en lidt uventet drejning. Og hos Sjællands bilauktion skal Kim Davidsen sælge nogle helt specielle og eftertragtede biler.

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Kyst til kyst III - Nordvestsjælland (5:8)
Kyst til kyst III - Nordvestsjælland (5:8) Christian Degn, Line Friis og Kåre Nielsen besøger de mest fascinerende mennesker og steder langs den smukke, og ofte overraskende, 8529 kilometer lange danske kystlinje. I dette program får Line en helt ekstraordinær tilladelse til at fiske efter ål på stenaldermanér på den fredede Eskilsø. Kåre ser på kystforandringer fra et svævefly. Og Christian undersøger hvor brændstoffet til vores moderne travle samfund kommer fra.

20:45  

Spise med Price på tur (2)
Spise med Price på tur (2) Om du er til Dante og Machiavelli og elsker renæssancen, eller hellere vil have næsten nøgne damer og kæmpestore røde bøffer for licenspengene, så er der fjernsyn for dig, når Brødrene Price tager til Firenze. I "Spise med Price på tur" skal der laves florentinsk mad. Der skal spises komave og frituresteges hjerne - og er du mere til det lidt sødere køkken, er der gode tips til biscottibagning og den ultimative dessert: Isbomben.

DR2

18:00  

Smag på Seattle med Anthony Bourdain
Smag på Seattle med Anthony Bourdain Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

18:40  

Nak & Æd - en hvidhalet hjort i Finland (8:8)
Nak & Æd - en hvidhalet hjort i Finland (8:8) Det er blevet november, og Jørgen og Nikolaj er taget til Finland. De skal nemlig på jagt efter den hvidhalede hjort, som finnerne hentede hjem helt ovre fra USA i 30'erne og 40'erne. Men man skal både være ekstremt stille og tålmodig, og det kan vise sig at blive en udfordring for de to venner. Der er selvfølgelig også et alternativ, hvis de ikke får en hjort - denne gang er det et helt elghoved. Sendt første gang 17.12.12

19:20  

Nak & Æd - en krikand i Nordjylland (1:10)
Nak & Æd - en krikand i Nordjylland (1:10) Jørgen og Nikolaj vender tilbage! Det er november og det er koldt, men det stopper ikke ægte naturmænd. Derfor er Jørgen og Nikolaj her i sæsonens første program taget til Nordjylland på jagt efter Danmarks mindste and, nemlig krikanden. Men trods sin lille størrelse er krikanden en hurtig flyver, så det er ikke en helt nem opgave, de to herrer har sat sig for. Se med om det lykkedes dem, eller om kokken i stedet skal svinge kniven over en måge... Sendt første gang 16.10.13

20:00  

Barndom på bistand III (1:2)
Barndom på bistand III (1:2) Hvad vil det sige at være et fattigt barn i et rigt samfund? DR2 har gennem to år fulgt fire børn, hvis mødre er på kontanthjælp. Vi skildrer, gennem børnene, hvad det vil sige at vokse op uden en far, med en mor på kontanthjælp og kommunen som en fast del af familien. Tvillingedrengene Peter og Mikkel er blevet teenagere og gør oprør mod deres mor, 14-årige Nicklas forsøger at finde et fritidsjob og kommunen vil have 19-årige Stephanie til at flytte hjemmefra. Tilrettelæggelse og foto: Line Hoeck, Jannik Iuel Krarup Redaktør: Helle Rasmussen Sendt første gang 26.02.2018

20:45  

Lægen flytter ind III (5)
Lægen flytter ind III (5) Dansk reportage fra 2017 9årige Rasmus fra Herlev bevæger sig stort set ikke og spiller op til 10 timers Play Station hver dag i weekenden. Rasmus forældre orker ikke at tage kampen med ham, så læge Charlotte Bøving flytter ind hos familien for at give forældrene et skub til et at sætte grænser for Rasmus. Sendt første gang 06.02.2017

DR3

18:00  

Kampen om livet - hvornår kommer den næste pest?
Kampen om livet - hvornår kommer den næste pest? Smitsomme sygdomme er en del af livet, så hvornå rammer den næste trussel. Biostatistiker og vært Jo Røislien rejser til Kasakhstan på jagt efter den baterie, der var årsag til pesten og står på hovedet i kloaksystemet for at beregne antibiotikarestistens, og demonstrerer, hvordan vaccination er et spørgsmål om simpel matematik.

18:30  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

19:10  

Skam III (1:10)
Skam III (1:10) Slænget er begyndt i 2.g på Hartvig Nissen videregående skole i Oslo. Isak er millimeter fra at score den kønne Emma, men han er ikke for alvor interesseret. Han tumler med nogle følelser, han har svært ved at indrømme over for sig selv.

19:35  

Skam III (2:10)
Skam III (2:10) Den kønne 1.g'er Emma har fået et godt øje til Isak. Men selv er Isak brændt varm på en fyr - nemlig den lidt ældre Even. Nu forsøger han at finde ud af mere om ham.

20:00  

Skide homo (3:5)
Skide homo (3:5) Hvorfor i alverden er det stadig svært at være bøsse! Hvorfor har folk en opfattelse af, at bøssesex bare er lak, læder og fisting? Gisle tager på sexklub, bliver chokeret over den frigjorte Ulrik, men bliver han klogere? Gisle er træt af bare at blive set som en skide homo - nu vil han have svar på nogle spørgsmål, prøve at undersøge fordomme hos sig selv og andre, opsøge steder han ellers aldrig kommer. Nordvision fra Norge.

20:25  

Gaycation: Jamaica
Gaycation: Jamaica Skuespilleren Ellen Page rejser sammen med sin bedste ven, journalisten og filmmageren Ian Daniel, rundt i verden for at opleve LGBTQ-kulturen i forskellige lande. Jamaica er berygtet for sin homofobi. Ellen og Ian undersøger, hvordan queer-samfundet bliver opfattet af landets lige så berygtede dancehall-scene til landets rastafari-tilhængere.

DR K

18:05  

Ægypten (3:6)
Ægypten (3:6) "Faraoen og gøgleren" Den mest bemærkelsesværdige af datidens eventyrere var den italiensk/engelske Giovanni Belzoni, der skulle blive kendt som historiens største opdagelsesrejsende i Ægypten. Belzoni var i 1814 strandet i Cairo, da han fik tilbudt et job af den britiske generalguvernør. Belzoni skulle rejse til Theben og hente en syv ton tung granitbuste af den store farao Ramses den Anden. Belzoni måtte i skarp konkurrence med den skruppelløse franskmand Drovetti bruge al sin stædighed, snilde og ingeniørviden for at fuldføre projektet.

18:55  

Munken der forenede Europa
Munken der forenede Europa Den tidligere irske præsident, Mary McAleese, rejser gennem Irland, Frankrig, Østrig, Schweiz og Italien for at afdække arven efter munken, Columbanus, der var født af velhavende forældre i Irland omkring år 550. Hun opdager, at historien om Columbanus viser, hvordan hans åbenhed over for mangfoldighed kan være et forbillede i dagens ofte splittede Europa.

19:56  

Dagens Sang: Lyse nætter
Dagens Sang: Lyse nætter - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Gåden om Stonehenge
Gåden om Stonehenge På trods af mange års undersøgelser er arkæologerne stadig uenige om, hvorfor og hvordan dette overvældende og gådefulde monument blev bygget. Nogle har arargumenteret for, at stenenes nøjagtige placering efter vintersolhverv kunne ses som en kalender eller et observatorium. Andre har ment, at det var et tempel til ukendte guder eller et pilgrimssted. Men det nylige fund af en massegrav tyder nu på, at Stonehenge simpelthen kunne være en gravplads fra den yngre stenalder.

20:45  

Pyramidernes skjulte rum
Pyramidernes skjulte rum Hvad har moderne partikelfysik at gøre med et af verdens syv vidundere, den 4.500 år gamle Keopspyramide i Giza i Egypten? Jo ved hjælp af kosmisk stråling har et internationalt forskerteam fundet et hulrum på størrelse med et mindre passagerfly inde i pyramiden lige over galleriet. Da man ikke har været inde i pyramiden, ved man ikke, hvad rummet har været brugt til, eller om det har været en ren byggeteknisk foranstaltning i det 130 meter høje bygningsværk.

DR Ultra

18:00  

Sommerlejr (11)
Sommerlejr (11)

18:10  

The Next Step IV (36)
The Next Step IV (36) På grænsen til storhed

18:30  

Bella and the Bulldogs I (1)
Bella and the Bulldogs I (1)

18:55  

Kampen (21)
Kampen (21) Kampen mod drømmen.

19:00  

Dybet (22)
Dybet (22)

19:20  

Monica Chef - Vanesas video (33)
Monica Chef - Vanesas video (33)

19:45  

Sam & Cat II (9)
Sam & Cat II (9) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

20:10  

Backstage II (5)
Backstage II (5) Practical jokes: Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian. I femte afsnit laver Claydermann en pratical joke, der får hårde konsekvenser for børnene, som beslutter sig for at tage hævn. Det er dog nemmere sagt end gjort.

20:25  

Trio - Keplerdiamanterne (3:10)
Trio - Keplerdiamanterne (3:10) Nora fortæller bedste, at Trio har fundet ud af, at hendes far lever. Det lykkedes Nora at stjæle kidnappernes mobiltelefon, da hun var fanget. Hun giver bedste telefonen, og så bliver han taget til fange....

20:50  

Limbo II (8)
Limbo II (8) Skoleinspektør Isager har besluttet at lukke skolebiblioteket. Boye forsøger forgæves at forhindre lukningen med en underskriftindsamling og finder ud af, at der skal langt skrappere metoder til. Medvirkende: Oliver K. Nielsen, William R. Lindhardt, Amanda Phillipsen, Carmen Håkonsson, Jakob Hansen, Frieda Krøgholt, Henrik Prip Hovedforfatter: Poul Berg. Manuskript: Poul Berg, Lars Bang. Instruktør: Poul Berg. Producent: David C.H. Østerbøg

DR Ramasjang

18:00  

Sommer i Ramasjang (11)
Sommer i Ramasjang (11)

19:00  

Wild Kratts (11)
Wild Kratts (11) Regnskovsgryde

19:25  

Zorro (19)
Zorro (19) En sikker plan

19:45  

Yakari III (13)
Yakari III (13)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Sporten
Sporten

22:00  

Horisont
Horisont

22:25  

Shetland: Sort som ravnen
Shetland: Sort som ravnen Det er midsommer. Nætterne på Shetlandsøerne er lyse, og på en sådan nat ender en teenagepiges liv. Nu er det op til politimanden Jimmy Perez at finde pigens morder. Det bliver en sag, der ripper op i gamle sår i et lille samfund, hvor ingen plejer at låse deres døre, men hvor beboerne pludselig må indse, at der er en morder iblandt dem. Jimmy Perez: Douglas Henshall.

DR2

21:30  

Far og søn
Far og søn Forholdet mellem fædre og sønner er lige så komplekst som det er problematisk. Men hvorfor er det sådan? Og hvordan kan det være, at mænd har så svært ved at kommunikere med hinanden? Det undersøger vi i denne temalørdag, hvor vi skal møde tre sønner, som har det til fælles, at de vil blive klogere på forholdet til deres fædre - og i sidste ende måske også komme tættere på dem.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:05  

Menneskesmugling i USA
Menneskesmugling i USA Det amerikanske magasin Frontline undersøger, hvordan en gruppe teenagere fra Guatemala er blevet tvunget til at arbejde mod deres vilje hos en æggeproducent i Ohio, og hvordan deres sag belyser problemet med menneskehandel i USA. Frontline afslører et kriminelt netværk, der udnytter illegale mindreårige, virksomhederne, som tjener på tvangsarbejderne - og den amerikanske regerings rolle i i at levere de unge til denne menneskehandel.

DR3

21:05  

Line dater Norge (3:6)
Line dater Norge (3:6) Line må bryde grænser for at finde ud af, om kærligheden findes uden for hendes komfortzone. Hun besøger ekstremsportsbygden Voss, deltager i en gudstjeneste i Mandal i det sydligste Norge og dater verdens kækkeste fyr i Kristiansand.

21:35  

God's Pocket
God's Pocket I det barske arbejderkvarter God's Pocket omkommer Mickey Scarpatos stedsøn Leon i en "arbejdsulykke". Leon var ikke et af Guds bedste børn, så det er de færreste, der er kede af være sluppet af med ham. Men Leons mor forlanger at få sandheden at vide om hans død, og det gør livet mere end almindeligt besværligt for Mickey. Mickey: Philip Seymour Hoffman. Jeanie: Christina Hendricks. Shellburn: Richard Jenkins. Instruktion: John Slattery.

23:00  

Når vejr går viralt - Ekstremt vejr
Når vejr går viralt - Ekstremt vejr Britisk dokumentar fra 2015. (Weather Gone Viral) Hvis man ikke kan få nok af at opleve farlige situationer og naturkatastrofer fremkaldt af vind og vejr, så har man her muligheden for at genopleve nogle af de største øjeblikke fanget på kamera. Her en massiv sandstorm, der forvandler dag til nat, og en voldsom haglbyge, der forvandler en swimmingpool i Arizona til et oprørt hav.

23:40  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

DR K

21:40  

Den første brite - gåden om en 10.000 år gammel mand
Den første brite - gåden om en 10.000 år gammel mand Et videnskabshold fra det naturhistoriske museum i London har i 2017 genskabt en fuld dna-sekvens af 'Cheddar Man', et næsten ti tusind år gammelt skelet, som i 1903 blev fundet i en hule i Somerset, og er det ældste komplette skelet, der nogensinde er fundet i Storbritannien. Cheddar-manden og hans klan var blandt de første mennesker, der koloniserede Storbritannien i slutningen af istiden, og han er derfor den tidligst kendte forfader til de nuværende briter.

22:30  

William Marshall: Den største ridder
William Marshall: Den største ridder Dette er historien om den glemte britiske helt, William Marshall. Som soldat og ridder fightede han side om side med hele fire britiske konger op gennem det 12. og 13. århundrede. Han kæmpede kampe i hele Europa og forblev tro mod dem, han tjente. Det siges, at han i en alder af 70 år reddede England fra en fransk invasion.

23:25  

Spanien - fra Kartago til Francos fald (2:3)
Spanien - fra Kartago til Francos fald (2:3) Simon Sebag Montefiore fortæller levende om Spaniens farverige historie. Et land med mange navne og en mangfoldighed i kraft af sin historie, der altid har været større end i andre resten af Vesteuropa. Der går en ny vækkelse igennem det kristne nord, og en for en falder de muslimske stater. Som den sidste enklave i Spanien falder Granada i 1492 og afslutter 700 års muslimsk styre. Jøder bliver udvist, og inkvisitionen bliver indført. Montefiore finder i denne forbindelse nogle foruroligende oplysninger om sin egen familie.

DR Ultra

21:05  

Bidt, brændt og stukket II - Brændenælder og smerte (5)
Bidt, brændt og stukket II - Brændenælder og smerte (5)

21:20  

Bidt, brændt og stukket II - Rottegys (6)
Bidt, brændt og stukket II - Rottegys (6)

21:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:20  

En sag for professor T: Tilbagekomsten
En sag for professor T: Tilbagekomsten En studerende bliver voldtaget på campus. Anneliese Decker fra Köln Politi søger hjælp til efterforskningen hos sin gamle lærer, kriminologiprofessoren Jasper Thalheim. Det kræver et vist mod. For nok er Thalheim en fremragende kriminolog - men han er også den mest arrogante og ubehøvlede mand i hele Köln.

01:20  

Kære nabo - gør bras til bolig - Fredericia
Kære nabo - gør bras til bolig - Fredericia I Vejlby ved Fredericia har rodet gennem flere år hobet sig op rundt omkring i Lars og Rikke Tang Nielsens hus. Men på grund af sygdom og deraf en stram økonomi kan parret ikke selv komme i bund med oprydningen og få indrettet sig, som de drømmer om. Derfor har de bedt designer, Natalia Sanchez, og skattejæger, Søren Falk, om hjælp til at komme videre. Opgaven er imidlertid temmelig omfattende, og derfor må Natalia og Søren have fat i alle de naboer, de kan komme i nærheden af, for at nå i mål. Og i mål kommer de - ikke bare med oprydning og overraskende designløsninger baseret på genbrug - men også men en fornyet gejst og lyst til at dyrke det gode naboskab.

02:05  

Bonderøven 2013 (12)
Bonderøven 2013 (12) Med venners hjælp går det store træarbejde på stuehuset i gang. To nye landgrise indtager græsplænen, og på byggepladsen og omkring spisebordet tales der norsk, svensk og dansk. Ind imellem er der også tid til at smage på Franks nybryggede øl. Tilrettelæggelse: Peter Wath og Mogens Elbæk Sendt første gang 29.08.13

02:35  

Kender Du Typen? 2015 (6)
Kender Du Typen? 2015 (6) Kender Du Typen? besøger i dag en person, der har helt usædvanligt styr på detaljerne i sit hjem. Det hele er holdt i hvide, sorte, brune og grå nuancer, og alle møbler og dekorationer er nøje udvalgt og sirligt placeret, så de fleste boligmagasiner ikke ville kunne gøre det mere stiligt. Kan livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne sig frem til, om det er orkideer eller kaktus, der passer ind i sådan et hjem? Vært: Mads Steffensen

03:20  

De unge landmænd (5:8)
De unge landmænd (5:8) I afsnit fem af De Unge Landmænd skal der høstes grøntsager på Troldgården i Østjylland, som Philip på 23 år, driver med sin familie. Der er kommet en ordre fra Århus Fødevareselskab, men udstyret driller, og der må tages alternative midler i brug. Anderledes roligt går det for sig i Sønderjylland, hvor Thomas på 28 år er blevet nybagt far. Alligevel skal foderet hentes ind og sommerens lam behandles mod orm. Hos Jens på 27 år er der dobbeltbesøg. Først kommer inseminøren på sin daglige runde og bagefter dyrlægen på en anderledes opgave. Jens' egen favorit ko Violet skal skylles for befrugtede æg. Jens har nemlig et avlsselskab ved siden af sit job, og bare et enkelt æg fra Violet, kan være mange penge værd.

03:50  

Danmarks skønneste sommerhus - Nordvestsjælland
Danmarks skønneste sommerhus - Nordvestsjælland Finder dommerne mon Danmarks Skønneste Sommerhus i Nordvestsjælland? I Kulhuse venter dem et udsædvanligt sommerhus, en tidligere badeanstalt. I Skibby besøger de et lille primitivt sommerhus indrettet med fine loppefund. Og i Ellinge Lyng skal de se et nybygget minimalistisk sommerhus i nordisk stram stil.

DR2

00:00  

Bad Girls
Bad Girls I 1800-tallets Vilde Vesten er det ikke ufarligt at være kvinde. Den stædige Cody skyder en beruset oberst, der er ved at voldtage hendes veninde Anita. Som straf skal Cody dingle fra galgen, men hun reddes af Anita og to andre veninder. Nu er det om at komme væk i fuld galop, for oberstens enke har hyret et par brutale detektiver til at opspore de fire unge kvinder. Cody: Madeleine Stowe. Anita: Mary Stuart Masterson. Eileen: Andie MacDowell. Lilly: Drew Barrymore. Instruktion: Jonathan Kaplan.

01:35  

Kemiske våben: Made in Europe
Kemiske våben: Made in Europe En amatørvideo viser, hvordan politiet i Bahrain skyder gasgranater ind i hus. En praksis, der er forbudt i forhold til folkeretten. Huset fyldes med kvælende tåregas, og de gamle og børnene dør først. Man ved, at mindst 39 mennesker er døde efter sådanne angreb. Det er et lille antal i forhold til de 1.400 mennesker i Syrien, der sidste sommer blev dræbt med gassen sarin. Men angrebene har en ting tilfælles. Efterfølgende er begge kemikalier blevet sporet til Europa.

02:30  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:20  

Dyrenes syv dødssynder (7:7)
Dyrenes syv dødssynder (7:7) Misundelse, vellyst, vrede, dovenskab, griskhed, hovmod og frådseri er i menneskeverdenen forbundet med syndig opførsel. Men i dyreriget er disse adfærdsformer slet og ret overlevelsesmekanismer. Skuespilleren Richard E. Grant kigger nærmere på dyrenes 'synder' og drager paralleller til menneskets DNA. Her kommer grådighed under lup.

01:10  

DR3 Siger Farvel - til den primitive indianer
DR3 Siger Farvel - til den primitive indianer Skuespiller Ena Spottag og komiker Martin Nørgaard er blevet sendt til den amerikanske stat North Carolina af DR3 for at sige farvel til den primitive indianer. Indianerne har en lang traumatisk historie bag sig, og de kæmper for at holde liv i deres kultur ved hjælp af turisme og kasino-drift. Men har de regnet den ud - eller sælger de ud af deres oprindelige kultur? Sammen med professor og eventyrer Rane Willerslev oplever de to unge, hvad kommende generationer aldrig kommer til at se - og på vegne af os alle - siger de ordentlig farvel til den primitive indianer.

01:40  

På grænsen: Kæledyr
På grænsen: Kæledyr Er det okay at sove i sengen sammen med sin hund? Og skal man betale tusindvis af kroner for at give sine kræftramte kæledyr kemoterapi? I dette første program af den anden sæson af DR3's På Grænsen sætter vi fokus på kæledyr. Her vil en række kendte danskere diskutere, hvor grænsen går for de fjerklædte, pelsede og firbenede - og vores kærlighed til dem.

02:10  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

03:10  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

00:15  

Nøglen til vikingernes verden
Nøglen til vikingernes verden Med en blanding af godt sømandsskab og blodige erobringer lykkedes det gennem mere end 500 år vikingerne at skabe et imperium. De overlevede de barskeste klimaforhold, skubbede grænserne for den menneskelige udforskning og opdagede endda Amerika - 500 år før Columbus. Hvad skyldtes deres succes, og hvorfor forsvandt de pludseligt fra mange af deres territorier netop som de stod på toppen af deres magt? Arkæologen Sarah Parcak rejser fra den skotske østkyst til Island, Grønland og Nordamerika for at løse gåden om det store vikingeimperium.

01:45  

Lost River
Lost River I en forfalden og næsten helt forladt by tager den enlige mor Billy arbejde i en bizar natklub for at kunne forsørge sine to sønner. Billys teenagesøn Bones er ven med pigen Rat, der bor i nabohuset. Rat fortæller ham om den myteomspundne naboby, der blev oversvømmet for at give plads til et vandreservoir. Billy og Bones må dykke ned i hvert sit mørke mysterium i et forsøg på at sikre familiens overlevelse. Billy: Christina Hendricks. Bones: Iain De Caestecker. Rat: Saoirse Ronan. Instruktion: Ryan Gosling.

03:15  

Vietnamkrigen maj 1970-marts 1973 (9:10)
Vietnamkrigen maj 1970-marts 1973 (9:10) Amerikansk dokumentarserie af Ken Burns og Lynn Novick fra 2017. (The Vietnam War) Den sydvietnamesiske hærs forsøg på at ødelægge Ho Chi Minh-stien i Laos i begyndelsen af 1971 endte som en total fiasko, og kun massive amerikanske luftangreb stoppede den nordvietnamesiske påskeoffensiv i 1972. Efter sit genvalg til præsident i 1972 med en jordskredssejr offentliggjorde Nixon, at Nordvietnam var gået med til en fredsaftale. Det betød, at amerikanske krigsfanger omsider kunne komme hjem. Men de kom hjem til et dybt splittet land, hvor ingen bød dem velkommen.

DR Ultra

01:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, NYBORG.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0716081909